Možná, že patříš mezi ženy, které se podívají do zrcadla a nevidí moc hezký obrázek. Vlasy na všechny strany, oteklý a pokrčený obličej. A už se ti v hlavě rojí myšlenky, které tě ráno moc nenakopnou, spíš tě dorazí.

Jsi žena, která toho má na starosti hodně..práci, domácnost, děti, domácí mazlíčky a manžela:o) Všechno to máš na bedrech ty a k tomu všemu bys měla mít ještě chvilku pro sebe? To je teda sci-fi! Jenomže se člověk nevydrží tak dlouho točit v pomyslném kolečku, kde ti na sebe nezbývá žádný čas. Proto ti předám inspiraci k tomu, abys to...

Pleť je velmi chytrá, protože si moc dobře zapamatuje, jak s ní zacházíš a dovede ti to vrátit i s úroky. U nás v česku jsou čtyři roční období a každé je jinak specifické, a proto se s tebou podělím o pár tipů, jak vyzbrojit pleť, aby ustála určité výkyvy počasí.

Svou pleť každý den opečováváš, ale chtěla bys jí dopřát ještě něco navíc. Určitě ti doporučuji zařadit ke své každodenní rutině alespoň jednou za měsíc peeling a masku. Ovšem nemusíš mít strach, protože ti řeknu, podle čeho si vybereš vhodný peeling a masku, která podpoří tvoji péči.

Bojovat s ekzémem můžeš i celý život, neboť ti tento problém pokožky při nedostatečné péči může způsobit pěknou paseku. Nejdříve by bylo však dobré ho identifikovat, aby si mohla nastavit pravidelnou péči o něj. Možná, že to nepůjde lehce, ale ty to určitě zvládneš:o)

Mít akné můžeš v pubertě nebo i v dospělosti při nějaké hormonální změně. Nicméně vždy tě dovede potrápit, a to i v případě, že se s tím snažíš bojovat. Jedna vyhraná bitva neznamená dobití celé války, ale pouze to, že můžeš uspět, ikdyž si pouze na začátku.

Pigmentové skvrny zahrnují všechny skvrny, které jsou způsobené sluníčkem, po vyhojení akné, po užití některých léků či nevhodných kosmetických produktech. Můžou se ti vytvořit skvrny po vážném onemocnění, při hormonálních změnách jako melasma (=chloasma) a samozřejmě také při docílení určitého věku, tzv. stařecké skvrny.

Možná, že víš co je růžovka, ale přesto ti řeknu čím si musí žena procházet, když už nějaký čas bojuje s tímto kožním problémem. Ženy, které trpí tímto defektem již delší dobu mají na tvářích, nosu a bradě trvalé zarudnutí s určitým množstvím papul a pustul. Většinou už mají za sebou pěknou řádku prohlídek u lékaře a kožních, prošly...

Kuperóza je postižení drobných cév, které v důsledku špatné pružnosti prosvítá na povrch. Ve většině případů si ani neuvědomíš, že něco přichází, zvlášť když se jedná o nějaký problém pokožky jako je kuperóza. Všimneš si až tehdy, když už je konkrétní problém vidět a začne ti komplikovat život.

Nositelku mastné pleti poznáš velmi rychle, jelikož mastná pleť je na pohled viditelná, její póry jsou velké a otevřené. Pokožka může připomínat pomerančovou kúru, která se leskne, protože produkuje nadměrné množství mazu. Pleť bývá často problematická na které jsou vidět zanesené póry, akné, pupínky či určité kožní defekty.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky